26 de maig 2010

FIRATÀRREGA I ROS ROCA CREEN EL “PREMI INTERNACIONAL RAMON ROCA BONCOMPTE D’ESTUDIS CULTURALS”


19 de maig de 2010

El guardó vol premiar els millors estudis en l’àmbit de la gestió i difusió cultural i té una dotació de 6.000 euros

Membres de la família Roca (al centre) acompanyats de representants institucionals de l'Ajuntament, la Diputació i FiraTàrrega

FiraTàrrega i Ros Roca creen un nou guardó: el “Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’Estudis Culturals” centrat en l’àmbit dels estudis de gestió i difusió cultural.

Aquest premi, únic en les seves característiques a Catalunya, estarà dotat amb 6.000 euros i una escultura commemorativa de l’artista Antoni Boleda. A més, també es publicarà l’obra guanyadora. Cal remarcar que és un dels premis d’Europa amb major dotació en aquest tipus de camp.

El guardó tindrà un àmbit internacional i una clara vocació europea, ja que s’accepten treballs originals en tres idiomes (català, castellà i anglès). En aquest sentit, la campanya de difusió es realitzarà en diverses publicacions culturals de diferents països.

El jurat estarà format per un membre de l’empresa Ros Roca, el qual n’exercirà la presidència, un membre de FiraTàrrega, i un membre de l’equip docent de cadascuna de les següents universitats amb màsters, postgraus o estudis culturals: Universitat de Lleida, Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Oberta de Catalunya.

L’enviament de les obres, que hauran de ser inèdites, s’haurà de realitzar entre l’1 d’octubre de 2010 i el 15 de febrer de 2011 a la seu de FiraTàrrega.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...