28 de maig 2010

Tallers de teatre a instituts maresmencs


http://diarimaresme.com
26 de maig de 2010


Foto: Diba

Aquesta setmana, set municipis de la província de Barcelona presenten les seves mostres de tallers de teatre als instituts. Al Maresme, alumnes d’instituts d’Arenys de Mar i Cabrils acolliran aquesta iniciativa els dies 27 i 28 de maig, respectivament. La resta d’instituts participants són de Castelldefels, Granollers, Lliçà d’Amunt, Palau-solità i Plegamans i Igualada.

Aquest programa, organitzat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments participants de la província, amb l’estreta col•laboració dels centres d’ensenyament secundari, dóna servei pedagògic i artístic de qualitat als joves a través de l’experimentació i el joc dramàtic.

Els tallers que es presenten aquesta setmana al Maresme són:

Dijous, 27 de maig

Arenys de Mar (Maresme)
«Cafè, copa i crim», versió lliure de «Murder by Death», de Neil Simon. Direcció i versió d’Anna Armero i interpretació dels alumnes de l’Institut Els Tres Turons. Funcions a les 15 i 20h, al Teatre Principal d’Arenys de Mar (Església, 45-47).

Divendres, 28 de maig

Cabrils (Maresme)
«Espases, espases, espases», de Lluís Montoliu, amb direcció de Cristina Julià i interpretació dels alumnes de l’Institut Cabrils. Funcions a les 12 i 20h, al Centre Cívic La Fàbrica (Domènec Carles, 21)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...