29 de maig 2010

Mor als 61 anys Miquel Cors, conegut pel seu personatge de l'Antònio de 'Poble Nou'

www.avui.cat
29 de maig de 2010

El seu últim treball professional va ser a l'obra 'Escenes d'un matrimoni / Saraband' al Teatre Nacional de Catalunya
Agències
Barcelona

Ha mort l'actor català Miquel Cors, que es va fer popular interpretant el personatge de l'Antònio al serial Poble Nou, de TV3.

Miquel Cors, que tenia 61 anys, va morir aquest dijous a Barcelona d'un atac de cor. A més de la interpretació, també es va dedicar al doblatge, i de jove va engegar una breu carrera com a cantautor.

L'any 1994 Miquel Cors va ser un dels protagonistes de Poble Nou, el primer serial de TV3. Allà encarnava el personatge del carismàtic Antònio Aiguader, i compartia pantalla amb actors com Joel Joan i Margarida Minguillón.

Miquel Cors va participar en l'Assemblea d'Actors i Directors que als anys 70 va mirar de renovar l'escena catalana. El seu últim treball professional va ser a l'obra Escenes d'un matrimoni / Saraband al Teatre Nacional de Catalunya.

Com a doblador, va desenvolupar una activitat profusa tant en català com en castellà. Havia participat en cintes com Pirates del Carib, La guerra de les galàxies, Ocean's Twelve, El show de Truman i Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, entre d'altres.

També va fer diverses incursions en el món del cinema com a actor. Apareix en pel•lícules com Mi hermano del alma, Material urbano i, més recentment, El truco del Manco.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...