28 de maig 2010

Oberta la convocatòria del XIII Premi de Teatre Josep Robrenyo

www.entreacte.cat
11 de maig de 2010


S’obre la convocatòria del XIII Premi de Teatre Josep Robrenyo, que convoca anulament l’Associació d’Investigació i Experimentació Teatral (AIET).

Fins el proper 30 de juny resta obert el període de presentació d’originals per aquells autors menors de 40 anys que vulguin presentar les seves obres dramàtiques. El veredicte es farà públic el 25 de setembre de 2010.

El jurat d’enguany està presidit per Francesc Foguet, investigador teatral, i es completa amb Pere Planella, director d’escena, Anna Güell, actriu, Miquel M. Gibert, professor de literatura catalana i Josep Maria Miró, dramaturg.

La dotació del premi és de 3.000 euros. L’obra guanydaora es representarà en forma de lectura dramatitzada a l’Ateneu Barcelonès a la propera tardor.

En l’edició 2009, la guanyadora va ser Pilar Fernàndez i Balsells amb l’obra Plaça de la Vila 2, un cop el jurat va haver valorat les 58 obres que s’hi van presentar de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol.

Més informació: http://www.aiet.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...