28 de maig 2010

Mor d'un atac cardíac als 61 anys l'actor Miquel Cors


www.elperiodico.cat
28 de maig de 2010



L'actor Miquel Cors, en una imatge del 2000.
Foto: ARXIU / ALBERT RAMIS
ACN
BARCELONA

L'actor Miquel Cors, que es va fer popular pel seu paper d'Antonio Aiguader a Poble Nou, la primera telesèrie catalana de tarda que va emetre TV3, ha mort aquest dijous a Barcelona a l'edat de 61 anys. L'actor, que també havia treballat en el teatre i havia fet doblatge, ha mort d'un atac cardíac.

En aquell paper que li va donar reconeixement, Cors va actuar al costat d'altres noms coneguts de l'escena catalana com Joel Joan i Margalida Minguillón. Abans, no obstant, ja havia fet diversos treballs teatrals i havia debutat com a cantautor i productor teatral.

Recentment havia tornat als escenaris després d'un període de 10 anys d'absència.

Actor de doblatge

Com a doblador, havia treballat molt tant en català com en castellà. Havia participat en cintes com Pirates del Carib, La guerra de les galàxies, Ocean's Twelve, El xou de Truman o Indiana Jones i el regne de la Calavera de Cristall, entre altres.

També va fer diverses incursions en el món del cine com a actor. Apareix en pel•lícules com Mi hermano del alma i Material urbano

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...