27 de maig 2010

Sergi López torna a Barcelona amb 'Non solum'

www.avui.cat
18 de maig de 2010


L'actor actuarà al Teatre Poliorama del 20 de maig al 20 de juny
Europa Press

L'actor Sergi López torna a Barcelona amb l'espectacle Non solum, que dirigeix Jorge Picó i que es podrà veure al Teatre Poliorama del 20 de maig al 20 de juny. L'espectacle ja es va poder veure al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) dues vegades, tot i que la primera es va haver de suspendre per una afonia de l'artista.

A Non solum, López ofereix un variat repertori de personatges, fet que la converteix en una "comèdia existencial". Amb la complicitat del públic, l'actor intenta esbrinar qui és, acompanyat per una escenografia molt senzilla.

L'obra va guanyar el premi Max 2010 al millor autor teatral en català. López també va rebre el premi Fotogramas de Plata 2009 i el premi Terenci Moix 2010 per la seva interpretació en aquest muntatge, que es va estrenar el 2005 al Festival Temporada Alta de Girona.

Des d'aleshores ha fet 160 funcions i s'ha traduït al castellà i al francès. Només a Barcelona, les 25 funcions que es van fer durant les dues temporades al TNC van aconseguir una assistència de 9.000 espectadors.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...