23 de maig 2010

Josep i el seu abric multicolor, el musical total


www.totmataro.cat
21 de maig de 2010


Josep i el seu abric multicolor, el musical total
Redacció

L’arribada de la Pentacosta comporta dues coses, a Mataró. La primera és que arriba la Fira. La segona que a la Sala Cabañes hi presenten un dels muntatges de temporada, l’espectacle de Fires, que enguany signa el mateix President de l’entitat i director d’èxit, Toni Grané.

‘Josep i el seu abric multicolor’ és la proposta que es podrà veure enguany, una versió que “sonarà” d’alguna cosa i que representa l’espectacle total a la Sala. Pel nombre de gent mobilitzada, per ser un musical la mar d’ambiciós i, tangencialment, perquè no deixa de ser la narració amb música moderna i molt d’humor de la història bíblica de Josep.

‘Josep i el seu abric multicolor’ és una versió lliure de la història de Josep –Marc Abril–, un dels dotze fills de Jacob –Carles Maicas–, narrada en el llibre bíblic del Gènesi. A l’obra, però, les aventures dels patriarques d’Israel es barregen amb una narradora –Coral Consegal– contemporània, música rock i reggae, sentit de l’humor i fins i tot un Faraó –Xevi Ribas– molt semblant a Elvis Presley. Una trentena d’actors són la clau de volta d’un repartiment que promet i que es podrà gaudir en nou ocasions.

LA CITA“Josep i el seu abric multicolor”, una producció de Sala Cabañes
Dies 22, 23, 24, 29 i 30 de maig
Dissabte 21,30h; Diumenge 18,30h; Dilluns 18,30h
Sala Cabañes
Preus:
Platea, 11 euros.
Amfiteatre, 9 euros.
Informació i reserva localitats:
Als telèfons 618.77.30.13 (de 17 a 20h) - 93.790.85.02

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...