24 de maig 2010

Josep i el seu abric multicolor


www.totmataro.cat

Des del Dissabte 22 Maig 2010 Fins Diumenge 13 Juny 2010
Un espectacle musical producció de Sala Cabañes.

L’any 1968, el Colet Court School de Londres encarregava a dos joves de 20 anys que escribissin una cantata de mitja hora per l’actuació de final de curs del seu cor. Cinc minuts abans de la seva estrena, ningú no sabia que estaba a punt de començar una de les pàgines més brillants de la història del teatre musical.

Aquells dos joves eren Andrew Lloyd Webber i Tim Rice i aquella cantata seria el seu primer musical: JOSEPH I L’INCREIBLE ABRIC EN TECHNICOLOR.

La petita cantata va ser presentada en infinitat de centres d’Anglaterra i els Estats Units, els seus autors la van anar desenvolupant, se’n va publicar un disc i es va acabar estrenant tal i com el coneixem ara al West End de Londres l’any 1972. Des d’aleshores, no ha deixat de representar-se arreu del món i els seus autors han creat conjuntament dos dels espectacles de més èxit de la història com “Jesus Christ Superstar” (estrenat el 1971, un any abans de l’estrena oficial del “Joseph”) i “Evita”. Ja per separat, Webber ha escrit la música de “Cats”, “Phantom of the Opera” i l’imne dels jocs Olímpics de Barcelona 92 “Amigos para siempre” i Rice, les lletres del musical “Aida” i diferents pel•lícules de Disney.

Basat ens els capítols 37-46 del Genesi, “Joseph” explica la història d’un dels dotze fills de Jacob, envejat pels seus germans per ser el preferit del seu pare. Les seves aventures, envoltades de molt sentit de l’humor, han conectat sempre amb el públic de totes les edats que ha omplert els teatres on s’ha representat, i són molts els actuals espectadors anglosaxons que van descobrir el gènere del musical quan de petits van veure l’espectacle.

Informació extra:
Entrades: 11€ platea; 9€ amfiteatre.

Lloc:
Sala Cabañes (La Riera, 110. Mataró)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...