27 de maig 2011

Can Gassol acull la residència de la companyia de dansa Gelabert Azzopardi



La companyia treballarà l’espectacle inaugural del Festival Grec de Barcelona

Del 30 de maig al 3 de juny, Can Gassol. Centre de creació d'arts escèniques es convertirà en el laboratori de creació de la companyia de dansa Gelabert Azzopardi que treballarà l'espectacle inaugural de la XXXV edició del Festival Grec de Barcelona “La muntanya al teu voltant”.

“La muntanya al teu voltant” és un espectacle que gira, essencialment, entorn d'un dels misteris que més fascina al coreògraf i ballarí Cesc Gelabert: la presència del ballarí i la seva relació amb la coreografia i el col•lectiu. El muntatge inclou referències a la cultura tradicional catalana i, al mateix temps, sorgeix de les relacions úniques i singulars amb cadascun dels ballarins. Aquest espectacle disposa d'una escenografia de l'artista Perejaume, composicions musicals de Borja Ramos i Carles Santos i la interpretació en directe de la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Salvador Brotons.

Aquest espectacle és una fusió de la dansa tradicional catalana i la dansa contemporània. Aquest treball compte amb la participació de dotze ballarins de la companyia Gelabert Azzopardi, entre els quals destaca la presència de Cesc Gelabert, i de dotze membres de colles sardanistes de Catalunya amb els quals va treballar la companyia en el laboratori coreogràfic que va tenir lloc a la Fira Mediterrània de Manresa 2010.

publicat per
foto : Companyia Gelabert Azzopardi
www.mataro.cat
27 de maig de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...