21 de maig 2011

Emma Vilarasau entrevista el president del govern al Monumental



L'obra 'Desclassificats' tanca aquest dissabte la temporada de teatre que promou l'IMAC

Un thriller polític i ideològic, amb grans dosis d’intriga i que manté l’espectador en tensió durant tot el muntatge. Així es presenta Desclassificats, la darrera obra de la temporada de teatre del Monumental. Escrita per Pere Riera, que comparteix direcció amb Carol López, reuneix a l’escenari tres actors ben populars, Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. Desclassificats parteix d’una premissa senzilla i efectiva. Una periodista ha d’entrevistar el president del Govern, i sap que està implicat en un delicte terrible. El secretari de premsa del president intercedirà perquè l’entrevistadora es vegi sobrepassada per la situació i no acabi afectant el futur del mandatari.

Desclassificats confronta premsa i poder i reflexiona sobre la naturalesa dels líders actuals, tant els polítics com els d’opinió, en el marc d’una societat saturada d’informació i col•lapsada per la quantitat de fonts. L’obra també posa en dubte el paper dels mitjans, ambigus i sotmesos a interessos ocults. Tot plegat, tan sols amb tres personatges, que encarnen tots ells els diferents vèrtexs d’aquest complex panorama. L’obra es representa aquest dissabte 21, la nit abans de les eleccions municipals. Una data molt oportuna.

L’obra significa el retorn de Vilarassau als escenaris i la consolidació de Riera com a director i dramaturg. La temporada passada va sorprendre amb Lluny de Nuuk, un drama familiar molt ambiciós que va convèncer la crítica, malgrat que no va tenir una gran repercussió. En aquest cas, aposta per un text més senzill i directe, ple d’actualitat i molt efectiu. El muntatge es va estrenar amb èxit a la sala Villarroel de Barcelona i ara està en gira arreu de Catalunya. Com és habitual, dues hores abans del muntatge, se celebrarà el ‘Cafè amb...’ en aquesta ocasió, amb la pròpia Emma Vilarasau comentant l’obra amb els espectadors.

Dissabte, dia 21. A les 9 de la nit al teatre Monumental

publicat per
V.B.
foto : David Ruano
www.capgros.com
20 de maig de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...