29 de maig 2011

Can Gassol acull la residència de la companyia Gelabert Azzopardi



Can Gassol. Centre de creació d'arts escèniques es convertirà del 30 de maig al 3 de juny en l'espai de creació de la companyia de dansa Gelabert Azzopardi. Durant la seva residència a Mataró, la companyia de dansa Gelabert Azzopardi treballarà l'espectacle inaugural de la XXXV edició del Festival Grec de Barcelona "La muntanya al teu voltant".

"La muntanya al teu voltant" és un espectacle que gira, essencialment, entorn d'un dels misteris que més fascina al coreogràf i ballarí Cesc Gelabert: la presència del ballarí i la seva relació amb la coreografia i el col•lectiu. El muntatge inclou referències a la cultura tradicional catalana i, al mateix temps, sorgeix de les relacions úniques i singulars amb cadacun dels ballarins. Aquest espectacle disposa d'una escenografia de l'artista Perejaume, composicions musicals de Carles Santos i la interpretació en directe de la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Salvador Brotons.

publicat per
foto : Teresa Peyri
www.mataro.cat
25 de maig de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...