01 de maig 2011

Teatre amateur als carrers de Pineda



Els carrers de Pineda de Mar acolliran durant aquest cap de setmana la novena edició de la seva Mostra Nacional de Teatre Amateur. Del 29 d’abril a l’1 de maig, el municipi maresmenc donarà tot el protagonisme al teatre amateur català amb un total de 32 representacions de prop d’una trentena de companyies. Així, a la Mostra s’hi podrà veure teatre de cafè, de carrer, infantil, gestual, lectures dramatitzades, poesia, musicals, monòlegs, circ i màgia.
Reconeixement
També, durant l’acte central d’aquesta nova edició, previst per diumenge a les 13.15 h., l’organització farà un reconeixement a la Federació d’Ateneus de Catalunya.
Optimisme
Les xifres de l’any passat van ser optimistes per als organitzadors, que enguany esperen superar els 5.000 espectadors i les 500 pernoctacions al municipi durant aquests tres dies.
Preu i abonament
El preu de les entrades per a cadascun dels espectacles serà de 3 euros, tot i que l’organització ha posat a disposició del públic un abonament de 10 euros que permetrà als espectadors l’entrada a totes les actuacions de la Mostra. Els organitzadors també han informat que en cas de pluja no se suspendrà cap representació ja que tenen previstes diferents sales interiors.

publicat per
Ramon Teixidó
foto : Cartell: IX Mostra Nacional de Teatre Amateur
http://diarimaresme.com
29 abril de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...