01 de maig 2011

Els actors i clowns de De Mortimers modernitzen la llegenda de Sant Jordi



La companyia actua dins del cicle 'Mataró. Circ al Casal' amb una obra que combina música, titelles i pallassos

La companyia De Mortimers utilitza el teatre còmic i la música en viu per modernitzar la llegenda de Sant Jordi a l’escenari del Casal Nova Aliança. Hi seran aquest diumenge, dia 1, en el marc del cicle Mataró, Circ al Casal, que promou l’empresa Circulant. De Mortimers presentarà La Llegenda, en què revisen una llegenda medieval inspirada en la tradició de Sant Jordi a ritme de blues i de pallassos, amb narradors, dracs i titelles.

De Mortimers va néixer l’any 2000 amb la seva participació en les jornades poètiques de Barcelona. Es tracta d’un grup de teatre d’humor, conformat per actors i pallassos amb aptituds de músic (i també del revés) que expliquen històries inspirades en el quotidià, l’imaginari propi i col•lectiu. Se senten còmodes actuant en sales, al carrer o sota la carpa d’un circ. El seu primer espectacle va ser Little Blue Bus Station i des de llavors n’han presentat mitja dotzena més. D’altra banda, són el grup que acompanya habitualment Pau Riba en el seu espectacle Jisàs de Netzerit, que fa temporada al Romea i una gira anual que sempre acaba anant a petar a Mataró.

Diumenge, dia 1. A les 12 del migdia al Casal Nova Aliança

publicat per
www.capgros.com
29 abril de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...