21 de maig 2011

Desclassificats avui dissabte a les 9 del vespre al Monumental



De Pere Riera. Direcció: Carol López i Pere Riera

"Cafè amb..." Emma Vilarasau, Toni Sevilla i Abel Folk

La societat de la informació està saturada, col•lapsada per la quantitat de fonts i per les ambigüitats dels mitjans. Tot el nostre món globalitzat està intoxicat per la mateixa bactèria: la mentida. A qui podem creure? Ens menteixen per salvar-nos? Qui porta la nau?

A Desclassificats, l'honestedat de tres individus representatius es posa a prova a partir d'una premissa incòmoda: al segle XXI, quina ha de ser la naturalesa dels nostres líders? Tant dels líders polítics, com dels líders d'opinió. Si és que en necessitem...

La periodista més prestigiosa del país s'enfronta a l'entrevista més difícil de la seva carrera: un cara a cara amb el president del Govern, presumptament implicat en un delicte aberrant. L'astut secretari de premsa del president farà tot el possible perqu&eg rave; l'entrevistadora dubti fins i tot d'ella mateixa. Sabrem finalment la veritat?

Emma Vilarasau torna a escena amb Desclassificats, una peça teatral de rabiosa actualitat que arriba a nosaltres plantejant una pregunta d'allò més incòmoda. El nostre món contemporani és una mentida? Qui són els nostres líders? I en definitiva, qui duu el rumb d'aquesta nau farcida d'ambigüitat, malícia i globalització?

"Cafè amb.. " a les 7 de la tarda, al vestíbul del teatre.
Xerrada amb els actors Emma Vilarasau, Toni Sevilla i Abel Folk. Presentada per Natalia Sellarès, llicenciada a l'Institut del Teatre de Barcelona, diplomada en pedagogia teatral i professora d'interpretació de l'Aula de Teatre de l'IMAC.

Fitxa artística
Autor: Pere Riera
Direcció: Carol López i Pere Riera
Intèrprets: Emma Vilarasau, Toni Sevilla i Abel Folk
Producció: La Villarroel

Durada aproximada: 1 hora i 15 minuts sense pausa.

Preus
Platea: 24 € / Amfiteatre: 19 €

Punts de venda
- A les oficines de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
- Al Teatre Monumental des d’una hora abans de l’espectacle.
- Telentrada de Catalunya Caixa 902 10 12 12 (24 hores) i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Per a més informació: IMAC (c. de Sant Josep, 9. 08302 Mataró).
937 58 23 61 / imac@ajmataro.cat / www.mataro.cat

Organitza : IMAC

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...