25 de maig 2011

Tortell Poltrona, Los Galindos i Albert Pla, al Festival Circ Cric



Se celebrarà al Parc Natural del Montseny els caps de setmana del 28 i 29 de maig i 4 i 5 de juny

El pallasso Tortell Poltrona, el duo acrobàtic Los Galindos i el músic Albert Pla són alguns dels artistes que participen en la segona edició del Festival Circ Cric, que se celebra al Parc Natural del Montseny els caps de setmana del 28 i 29 de maig i 4 i 5 de juny. El festival, que reuneix actuacions teatrals, musicals i de circ, s'inaugura aquest any amb l'actuació d'Albert Pla i el guitarrista Diego Cortés en el Cabaret Coluche, segons que ha informat l'Associació d'Amics del Circ Cric.
En l'apartat musical també cal destacar la presència de La Troba Kung Fu, que tanca la seva gira amb l'espectacle Gran Nit de Ball, on presenten el seu disc "A la panxa del bou". L'impulsor d'aquest festival, el pallasso Tortell Poltrona, clausurarà el Festival amb "Grimègies", un muntatge en el qual afronta la qüestió de la mort amb humor.

El circ també serà el protagonista d'"Un dia al Cric", que se celebrarà el dissabte 4 de juny i en el qual participaran Los Galindos i Txo Titelles, entre d'altres. Atempo Circ, Claret Clown, Sebas, el grup de teatre social FEMAREC, Pessic de Circ i Xus Estruch completen la programació d'aquest festival, que ofereix als artistes catalans un espai natural on mostrar els seus espectacles.

publicat per
www.lamalla.cat
18 de maig de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...