31 de maig 2011

Cinc companyies es disputaran a Calldetenes el Premi Unnim de Teatre




Com a novetat, enguany el certamen incorpora la participació de grups professionals d'arreu d'Espanya i Llatinoamèrica

Cinc companyies es disputaran el Premi Unnim de Teatre a Calldetenes (Osona), ha informat COMRàdio. La novetat d'aquesta edició, a part del canvi de nom, és la participació de grups teatrals professionals d'arreu d'Espanya i Llatinoamèrica. Els espectacles finalistes han estat triats d'entre més de 120 propostes per un jurat especialitzat. Cinc companyies teatrals opten a un premi de 10.000 euros, i també a un altre atorgat pel públic.

El director del certamen, Joan Roura, ha destacat l'objectiu final d'aquesta cita: "El Premi Unnim vol ser un premi de suport a les companyies de teatre; sabem que, avui dia, estan passant moltes penúries, no només en termes econòmics, sinó també en termes d'explotació i difusió dels seus espectacles".

Els muntatges es podran veure des del 3 fins al 12 de juny a l'Auditori de Teatre de Calldetenes i el 26, del mateix mes, se celebrarà l'entrega de premis. Les entrades ja estan a la venda a un preu de 10 euros.

publicat per
Lamalla.cat / Comràdio
http://www.lamalla.cat
19 de maig de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...