26 de maig 2011

NUYAN WORKS PRESENTA A TÀRREGA EL SEU PROJECTE {DAYDREAM}



El jove videocreador oferirà una xerrada sobre el procés de creació del seu espectacle i farà un assaig tècnic a la Plaça Major de Tàrrega

En el marc del Pla de Suport a la Creació, FiraTàrrega ha organitzat una xerrada i un assaig tècnic obert al públic a càrrec de Jordi Guim, un jove videocreador que amb el seu projecte anomenat Nuyan Works està preparant el seu primer espectacle que estrenarà en el marc de FiraTàrrega 2011.

La conferència tindrà lloc aquest dijous, 26 de maig, a les 19,30 hores a la Biblioteca de Tàrrega amb el tema: “Il∙lusionisme, participació i redefinició de l’espai públic”. Més tard, a les 22 hores a la Plaça Major, Nuyan Works realitzarà un assaig tècnic -obert a tot el públic que vulgui assistir-hi- amb una petita mostra de l’espectacle que està creant aquests dies en el marc dels Laboratoris de Creació de la Fira. Cal remarcar, que aquests dos actes són gratuïts i oberts a tothom.

L’espectacle, en fase de producció, es titula “{DayDream}” i està basat en la projecció sobre la façana d’un edifici singular d’imatges i efectes visuals i sonors creats ex professo. Un joc de construcció / deconstrucció virtual que permetrà a l’espectador percebre situacions i realitats molt diferents a les que ofereix la realitat arquitectònica .

Amb la presentació d’aquest projecte FiraTàrrega realitza un procés d’assessorament i acompanyament d’un artista emergent fins a trobar el seu mercat potencial.

publicat per
www.firatarrega.cat
23 de maig de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...