20 de març 2016

Albinyana representa la seva versió de la passió de Crist amb les «Pàgines de Passió»



Publicat per
17 de març de 2016
Imatge d'arxiu de les «Pàgines de Passió». Foto: BP Diari

La d'aquest 2016 ja és la 27a edició de la representació

Un any més, i ja en són 27, Albinyana dóna la benvinguda a la Setmana Santa amb la representació de les «Pàgines de Passió», les escenes de la passió, mort i resurrecció de Jesús que es faran a l'església de Sant Bartomeu el dissabte 19 de març a les 22.00 hores i el diumenge 20 de març a les 20.00 hores. Sota la direcció de Mercè Sarda, els mateixos albinyanencs donen vida als diferents personatges, amb l'acompanyament del cor, dirigit per Josep Maria Guitart.


L'obra té com a base les mateixes fonts escrites de l'evangeli, en les versions de Mateu, Joan, Lluc i Marc, que permeten la representació de les escenes acompanyades pels cants propis de la litúrgia i els comentaris que tres actors entre el públic, de manera espontània, van fent. Les «Pàgines de Passió» s'han convertit després de 27 anys en una representació habitual a Albinyana, amb públic de tota la comarca.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...