17 de març 2016

Una marató de ball a ritme de swing

Teatre de l'Aurora
Butlletí 305dimarts, 15.03.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE
'La pista' de la Cia.
Menú Teatral
18/19/20 MARÇ
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
LA PISTA
CIA. MENÚ TEATRAL
Una marató de ball es converteix en l'única manera de sobreviure. Un espectacle a ritme de swing en què quatre parelles ballen fins a l'extenuació per diners.1930. Els Estats Units estan sumits en la gran depressió i milions de persones busquen la manera de sobreviure. En aquest entorn, una nova manera de fer diners es converteix en el nou divertiment de la societat: les maratons de ball. Durant setmanes els concursants hauran de ballar sense parar, només descansant 15 minuts cada hora. Fins que caiguin rendits. La pista explica la història de quatre parelles que participen en un d'aquests concursos. Cadascuna vinguda de llocs diferents i per motius diferents, sigui la fama, la gana o intentar assegurar-se un futur.
La jove Cia. Menú Teatral, guanyadora del 1r Premi Beca Desperta 2015 per aquest projecte, presenta un muntatge coral que atrapa l'espectador gràcies a una excel·lent interpretació i al ritme de la música swing. Un espectacle aplaudit per la crítica i el públic durant el seu pas per Barcelona.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I 2 hores d'aparcament per només 2€
2 hores
d'aparcament per només 2 euros
Des d'aquest 2016 us oferim un nou avantatge: 2 hores d'aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font.
A la taquilla del teatre, disposem de vals d'aparcament d'1 hora a 1 € cadascun (podeu comprar tots els vals que necessiteu) per tal que, si sou dels qui veniu al teatre en cotxe, ho tingueu més fàcil a l'hora d'aparcar i ho pugueu fer al davant mateix del teatre.
 
Més informació dels serveis a l'espectador

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...