31 de març 2016

La Passió omple els carrers de Vilalba dels Arcs



Publicat per
Cinta Bonet | VILALBA DELS ARCS
29/03/2016

Un any més la representació de La Passió va tornar a omplir de veïns i visitants els carrers de Vilalba dels Arcs. Declarada Patrimoni Festiu de Catalunya i Festa d’Interès Comarcal de la Terra Alta, la Passió de Vilalba va tornar a apropar als espectadors a la realitat social i cultural que viu Jesucrist els darrers dies de la seva vida, amb el tret característiques que les representacions es realitzen pels carrers i places del nucli històric de la població. El mateix dissabte també va tenir lloc un dels actes més destacats de la programació de La Passió, l’obertura de les àmfores del vi de La Passió que s’elabora des de fa nou anys amb el sistemes que utilitzaven els romans. Així mateix, es va poder visitar el mercat d’artesania i productes típics i fer la ruta del vi. L’alcaldessa de Vilalba dels Arcs, Maria Teresa Mariné, va destacar la participació tant d’estands com dels visitants que van voler gaudir de l’espectacle de La Passió.


Dissabte també es va realitzar el quart concurs de pintura ràpida “Viu La Passió” i els més petits van poder participar en el taller de jocs infantils Com jugaven els romans? a càrrec d’Educa’t.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...