05 de març 2016

El polifacètic ‘Shaking Shakespeare’ s’estrena amb les entrades exhaurides

‘Shaking Shakespeare’ és un autèntic cabaret que mostra al públic una nova perspectiva de textos d’autor barrejats amb números teatrals i musicals. L’espectacle neix a Mataró de la mà de Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas. La funció compta amb un protagonista de luxe, el propi William Shakespeare que s’ha invocat per l’ocasió.
El muntatge integra diferents gèneres musicals que al llarg del segles han adaptat Shakespeare, des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway. És una producció que compta amb un equip de vint persones. El gran repte ha estat cohesionar un espectacle tant divers en format dramàtic sense que es converteixi en un musical.
S’estrena aquesta nit amb totes les entrades exhaurides i s’oferiran representacions dissabte i diumenge. La companyia està en negociacions per portar-lo en diversos festivals. De fet, l’espectacle ha estat nominat als Premis de la Crítica 2015 en l’apartat de millor musical de la temporada passada.

publicat per
http://mataroradio.cat/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...