08 de març 2016

Seminari de cajón, Dia de la Dona, 40è Coral

img-1-left.jpgimg-1-right.jpg
img-3.jpglogo.jpgimg-4.jpg
img-2-left.jpgimg-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
3 març 2016
facebook-1.gifyoutube-1.gif
noticia1.jpg
XIV Seminari Internacional de Cajón i percussió
El proper 12 de març torna la cita annual amb el Seminari Internacional de Cajón i percussió, la catorzena edició, una trobada amb professionals d’aquest tipus de percussió que conjuga l’ensenyament amb l’exhibició artística i al col.laboració amb l’alumnat.Aquesta trobada de dinamització musical l’organitza l’entitat cultural Cultura F.
Durant aquesta edició, la masterclass del Seminari Cajón 2016 acollirà artistes de diferents estils que els uneix aquest instrument, des de mexicans a casolans, com Kike Terron,Jose MontañaManu MasaedoEl PirañaJacobo Sánchez o Iván Alcalá.
Més info...
noticia2.jpg
Dia Internacional de les dones
La commemoració del 8 de marçDia Internacional de les Dones, ens brinda l’oportunitat de fer una reflexió sobre l’estat dels drets i la  implementació de les polítiques de gènere en el nostre territori en els últims anys, així com mostrar les fites aconseguides i els reptes de futur.
Alguns actes culturals relacionats amb el Dia de la Dona: A les Biblioteques s’organitzen diferents activitats relacionades amb aquest dia.
Més info...
noticia3.jpg
Els 40 anys de la Coral Renaixença
40 anys no són res, 40 anys són tota una història, com la de la Coral Renaixença, una de les entitats culturals més actives de la ciutat l’objectiu de la qual és conrear el cant coral i que des de l’any 1975 mai ha deixat de funcionar. La Coral Renaixença és una organització complexa formada per les corals infantils Patim-PatamEsqueix i No ve d’un to i la Coral d’adults.
En tots aquests anys han realitzat centenars d’actes i activitats que els ha dut també a girar molt, a conèixer moltes entitats i a fer moltes col.laboracions, com la que van realitzar l’any 1999 amb Miriam Ramos pel Festival Altaveu (...)
Més info...
noticia4.jpg
‘El fil conductor’, una mostra col.lectiva d’art
Van nèixer el 1984 a les Cotxeres de Sants de barcelona, eren una trentena i feien art. Estem parlant del Col.lectiu d’Artistes de Sants, un projecte que va nèixer davant les ganes, la necessitat i les inquietuts de creadors artístics de diferents generacions de fer un treball en equip amb compromís i complicitat.
Més de 30 anys els envolta, renovant-se constantment fins arribar a dia d’avui, quan la llum els il.lumina, la llum és la inspiració, l’element catalitzador d’aquesta nova proposta anomenada ‘El Fil Conductor’.
Més info...
noticia5.jpg
Un març de la temporada d’Arts Escèniques i Música
Van començar forts els dos primers mesos i seguim amb un mes de març també farcit d’arts escèniques i de música, i no sols quant a la Temporada, sino que en altres posts veureu que en altres iniciatives també hi ha molt per a escollir… Que les muses ens agafin confessats!

Pere Martínez Quartet. Diuen que aquest jove cantaor és un valor en alça de la pedrera catalana del flamenc, una font quasi inesgotable i plena de grans tal.lents com Miguel Poveda, Mayte Martín, Duquende, Montse Cortés o el legendari Antonio González El Pescaílla.

Més info...
noticia6.jpg
Sant Blues (II festival de blues de Sant Boi)
Des de finals de febrer es celebra a Casablanca un interessant cicle musical sobre el blues. Aquest cap de setmana hi actuaran Atòmic Leopards una banda formada l'estiu del 2005 per Santi Lluch i el David Lluch, membres de HellbillyClub. Ténen quatre àlbums en el mercat, el més recent 'Model' (Temps Records). L'estil de la banda es basa en la seva particular forma d'interpretar el rock&roll, rockabilly, blues i swing. 

Més info...
 
logoculturati.gifDepartament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gifyoutube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...