dilluns, 7 de març de 2016

Altea - Proper 12 de març tindrà lloc la representació de La Passió

publicat per
http://blogs.laveupv.com


Comentaris Comenta-ho     
      
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vòte)
Etiquetes
El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha presentat una nova edició de La Passió, l’obra teatral per excel·lència a la Setmana Santa alteana que representarà el grup de teatre local, Pla i Revés, a l’escenari de Palau Altea, dissabte 12 de març, a les 20 hores, en una única representació. El regidor ha estat acompanyat per Joan Carratalà, president de Pla i Revés, i actor de La Passió.

La representació de la passió de Jesús a càrrec del grup de teatre amateur alteà compleix enguany 37 edicions, i és una de les cites imprescindibles dels actes centrals de la celebració de la Setmana Santa d’Altea. Al voltant de 100 actors i actrius pujaran a l’escenari de Palau Altea per representar les últimes hores de vida de Jesús, envoltats per una escenografia sempre innovadora. Les entrades, amb un preu de 7 euros, es poden adquirir a la carnisseria Orquín, Tejidos Llinares, cafeteria Bonsai i a la Filà Malvins.
 
Diego Zaragozí, ha destacat la llarga trajectòria de Pla i Revés, que ha aconseguit consolidar La Passió trenta-set anys, convertint aquesta obra en una de les més destacades del panorama teatral valencià. De fet, la Passió de Pla i Revés destaca per ser l'única representació íntegrament en valencià, des del seu naixement i estrena l’any 1979. Així mateix, ha agraït l’esforç dels integrants del grup teatral, tots ells amateurs, perquè cada any l’obra ens segueix sorprenent amb el magnífic treball interpretatiu, escenogràfic i tècnic de La Passió de Pla i Revés.

L'Ajuntament d’Altea col·labora amb la cessió gratuïta de l'espai, per als assajos i la representació, a més d'aportar el material i personal tècnic i decorats de la representació. 

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: