07 de març 2016

'Dansa d'agost' de La Perla 29



Publicat per

Una obra que descriu amb tendresa i nostàlgia però també amb cruesa la vida de cinc germanes

La Perla 29 és un espai d'arts escèniques de Barcelona. Nascuda l’any 2002 com una plataforma de creació, treball i gestió d’espectacles, actualment és un dels espais de referència del panorama català i de la ciutat. Durant els primers anys de vida, gràcies a l’esforç i la continuïtat, ha anat construint un equip sòlid lligat a la Biblioteca de Catalunya, un espai de teatre singular. Espai que ha sabut generar un nou punt de trobada dins del sistema teatral.

Ara, a La Perla 29 ens proposen gaudir de Dansa d'Agost, una obra que descriu amb tendresa i nostàlgia però també amb cruesa, la vida de cinc germanes solteres d’entre trenta i quaranta anys que viuen juntes al petit poble de Bally Beg, a la Irlanda rural de l’any 1936. Records, memòries d’un mes d’agost que va veure com el precari equilibri de la llar de les germanes Mundy s’esfondrava i que suposa un exercici de tendresa i sensibilitat que cal no passar de llarg. És un text de Brien Friel, traduït per Ferran Utzet i dirigit per Ferran Utzet. L'espectacle es podrà veure del 8 de març a l’1 de maig i les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

'Dansa d'Agost'
Data: del 8 de març a l'1 de maig.
Espai:  Teatre de la Biblioteca de Catalunya.

Preu: 18 €.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...