10 de març 2016

'Ningú et coneix com jo', al Teatre Borràs



Publicat per

Si us agraden les emocions fortes i no sou porucs, no dubteu i aneu a veure la nova obra que s'estrena al Teatre Borràs
Ningú et coneix com jo és la nova creació de Roger Peña, que, segons diu la crítica, s'ha convertit en una obra brutal i necessària estrenada amb enorme èxit als Estats Units. És un thriller psicològic, carregat d’humor negre, sexe i violència que comença amb una sala d’anatomia forense, un home i una dona. El Sergi es disposa a fer l’autòpsia al cadàver de la Raquel, però el seu propi destí li reserva una sorpresa que el pertorbarà tant a ell com als espectadors.

Si us agraden les emocions fortes i no sou porucs, no dubteu i aneu a veure la nova obra que s'estrena al Teatre Borràs. I és que Roger Peña (autor de Iaia! i Poder absoluto) torna i en aquesta ocasió escriu i dirigeix Ningú et coneix com jo, una obra que és un thriller psicològic apassionant que es podrà veure al Teatre Borràs a partir del 2 de març i fins al dia 13. Els actors Xavi Sáez i Míriam Marcet protagonitzaran aquest text ambientat en una sala d’anatomia forense a través d'una proposta dramàtica trepidant en què les relacions entre persones, la violència de gènere i la tensió s'apoderaran de tots els assistents.

'Ningú et coneix com jo', al Teatre Borràs
Data: del 2 al 13 de març.
Espai: Teatre Borràs.
Preu: depenent de la zona.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...