03 de març 2016

Dotze personatges per explicar una gran història

Teatre de l'Aurora
Butlletí 304dimarts, 01.03.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE
'Blanca Desvelada' amb Alejandra
Jiménez-Cascón
4/5/6 MARÇ
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Amb la col·laboració de: Mancomunitat de la Conca d'Òdena
Mancomunitat de la Conca d'Òdena
BLANCA DESVELADA
ALETEO TEATRO
Una perla teatral que ha exhaurit entrades a la cartellera barcelonina i commogut a tots els espectadors que l'han vist. L'actriu Alejandra Jiménez-Cascón, finalista del Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu 2015 a la millor interpretació femenina per aquest espectacle i nominada als Premis Max 2016 com a Millor Autoria Revelació, encarna esplèndidament a 12 personatges per veure i viure una gran història plena d'humanitat, tendresa i autenticitat. Teatre en estat pur.Blanca Desvelada explica dues emotives històries que s'entrellacen en el temps: la de Carmen, una dona que dóna a llum en una presó dues setmanes abans de ser afusellada com a presa política, i la de Blanca, una jove actriu que es guanya la vida fent monòlegs còmics en bars mediocres i que té un important conflicte amb la seva mare.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I 'Blanca Desvelada' dins els actes del Dia Internacional de les Dones
Cartell de Mariona Casares Ortínez,
guanyadora del III Concurs de portades per la igualtat de gènere
L'espectacle Blanca Desvelada s'ha programat, com venim fent des de fa uns quants anys, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es celebra el 8 de març. Un any més, aquesta proposta cultural ha estat inclosa dins l'agenda d'actes que coordina i edita la Mancomunitat de la Conca d'Òdena on es recullen totes les activitats que s'organitzen des del món associatiu i els consistoris de la Conca amb motiu d'aquesta celebració.
El dissabte 5 de març, abans de començar la funció d'aquest espectacle, es farà el lliurament del premi del III Concurs de Portades per la Igualtat de Gènere que organitza la Mancomunitat de la Conca d'Òdena i que enguany ha guanyat Mariona Casares Ortínez.
-
Notícies I 2 hores d'aparcament per només 2€
2 hores
d'aparcament per només 2 euros
Des d'aquest 2016 us oferim un nou avantatge: 2 hores d'aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font.
A la taquilla del teatre, disposem de vals d'aparcament d'1 hora a 1 € cadascun (podeu comprar tots els vals que necessiteu) per tal que, si sou dels qui veniu al teatre en cotxe, ho tingueu més fàcil a l'hora d'aparcar i ho pugueu fer al davant mateix del teatre.
 
Més informació dels serveis a l'espectador
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...