26 de març 2016

Es lliuren els Premi Sambori al Teatre Cirvianum de Torelló


Ensenyament - Torelló - 21/03/2016

El Teatre Cirvianum de Torelló va acollir diumenge l'entrega del Premi Sambori 2016. En aquesta edició, conduïda pel Mag Pota, es van obsequiar als alumnes pels treballs narratius escrits en català des de cicle inicial fins a batxillerat. Marc Fontserè, regidor d'educació a l'Ajuntament de Torelló, va destacar "la importància del premi Sambori que en aquesta edició l'acull el municipi torellonenc". 

El Premi Sambori 2016 de la zona de l'Alt Ter- Garrotxa va comptar amb la participació de 46 centres i un total de 4798 alumnes. Montserrat Gimeno, de la junta nacional d'Òmnium Cultural, va afegir quin és l'objectiu d'aquest premi arreu dels Països Catalans.

Els primers guardons en les diverses categories van ser els següents: cicle inicial: ?El vermell juganer', de Xeila Font, de l'escola Lluçanès de Prats de Lluçanès; cicle mitjà: 'El dia més extrany de'n Roderic' de Berta Badosa de l'Escola Pia d'Olot; cicle superior: ?Manual de supervivència per germans gran', de Júlia Bajet de l'escola Lluçanès de Prats de Lluçanès; primer cicle de secundària: ?Papallones', d'Alba Torre, de l'institut Montsacopa d'Olot; segon cicle de secundària: ?Modern Family', d'Elisenda Boada, de l'Institut Bosc del Coma d'Olot; batxillerat i cicles formatius: ?Diari d'una turista' de Cristina Canals, de l'escola Escorial de Vic. Aquests 18 seleccionats passaran a representar la demarcació a la fase final, amb alumnes de tot el país, al Tinter de les Lletres. 

publicat per
http://www.radioona.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...