dissabte, 19 de març de 2016

Tornen Els Pastorets i ho fan amb “marca tianenca”Publicat per
18 de març de 2016
Francesc  Andrés

Aquest dissabte, des de les 18h, es fa una reunió oberta a la Sala Albéniz perquè qui ho vulgui pugui participar en aquest projecte.

Els Pastorets tornen a Tiana, i ho volen fer per quedar-s’hi. Quasi una dècada després, un grup de tianencs s’han posat a treballar per recuperar aquesta tradició nadalenca tan arrelada a molts municipis catalans. Tal i com ha explicat en Roger Arjona, membre de l’Agrupació Artística del Casal, la idea de recuperar Els Pastorets no és nova però ara s’han donat les circumstàncies per fer-ho.

Els Pastorets que es veuran al poble són els d’en Josep Maria Folch i Torres, i encara que es farà respectant la seva originalitat, alhora es volen adaptar als nous temps.

L’objectiu no és tan sols tornar a representar l’espectacle sinó fer-ne partícep tot el poble. Per exemple, les músiques les està fent en Josep ”Kitflus”Mas, teclista habitual d’en Joan Manuel Serrat. La publicitat i el vestuari també seran de Tiana. I és que tianitzar-los és el gran al·licient que té l’Agrupació.

Actualment són entre vuit i deu persones les que hi estan treballant. Aquest dissabte, a partir de les 18h de la tarda, es fa una reunió oberta a tot el poble: d’aquesta manera s’ofereix participar del projecte a tothom que ho desitgi. La Sala Albéniz del Casal és la seu escollida per la trobada.


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: