divendres, 4 de març de 2016

Shaking Shakespeare

Shaking Shakespeare

Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas presenten un espectacle musical basat en les composicions inspirades en els textos del Gran Willy, des de l’època elisabetiana fins als nostres dies. Una gran companyia en escena: un cantant d'òpera, un quartet de barbershop, un trio de veus femení, un mestre de cerimònies i el pianista! És una proposta irreverent, irònica, que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Amb un format proper al cabaret, Shaking Shakespeare vol seduir l’orella i l’esperit del públic i oferir-li una perspectiva nova de diferents textos de l‘autor. El muntatge integra els diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare, des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway.
Concepció: Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas
Direcció musical: Sheila Garcia
Direcció escènica: Moisès Maicas
Dramatúrgia: Anna Soler Horta
Amb:Josep Fadó (Tenor), Bernat Cot (Mestre de Cerimònies), Sing Song Sisters (Núria Cuyàs, Lluna Pindado i Paula Arbós), The Hanfris Quartet (Jordi Forcadell, Gener Salicrú, Juan Bertrand i Adrià Sivilla), Paul Perera (Piano)
Coreografies: Maria Garriga
Col·laboració en la direcció: Albert Massanas
Vestuari: Moon Vives
Il·luminació i direcció tècnica: Daniel Gener
Regidor: Albert Massanas
Disseny gràfic: Anna Bohigas
Producció executiva: Marina Marcos
Una producció de El Maldà, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals i la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la col·laboració de La Bòbila.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Publicat per
http://culturamataro.cat

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: