19 de març 2016

“Theatrum. La música de la Passió de Reus”, aquest dissabte al Teatre Bartrina



Publicat per
17 de març de 2016

El Teatre Bartrina és l'escenari aquest dissabte (20:30 h) del muntatge “Theatrum. La música de la Passió de Reus”, una proposta de Llop's Teatre que combina una selecció de músiques interpretades en directe amb algunes de les imatges i fragments de text més rellevants de La Passió de Reus. Una orquestra constituïda especialment per a l'ocasió serà dirigida pel compositor Joan Granero, autor de la música de La Passió de Reus.

La companyia Llop's Teatre presenta aquest dissabte un singular muntatge que aplega la música original de La Passió de Reus, amb un recull de 22 peces i la interpretació d'alguns dels textos que formen part d'aquesta obra vinculada des de fa uns anys a la Setmana Santa de Reus.

Tal i com apunten els organitzadors, es tracta d'un espectacle únic, de producció pròpia; una proposta artística original concebuda expressament per presentar una part de La Passió de Reus, que recrea la història de Jesús.

Les entrades per aquest espectacle es poden aconseguir a un preu de 3 euros a la taquilla del teatre o a través de www.teatrebartrina.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...