06 de març 2016

La Passió d'Olesa de Montserrat obre el teló una temporada més

Una major presència de la dona i un major dinamisme a l'acte primer són algunes de les novetats destacades

La Passió d'Olesa de Montserrat obre el teló una temporada més
La temporada engega el 6 de març i acabarà el dia 1 de maig
Una temporada més La Passió d'Olesa de Montserrat obrirà el seu teló, i ho farà amb diverses novetats destacades. Els darrers mesos l'equip de direcció, encapçalat per Ignasi Campmany, han reformulat algunes escenes de l'espectacle per tal d'aconseguir que les actrius olesanes puguin interpretar més papers. D'aquesta manera s'aconsegueix que les dones tinguin més pes en l'espectacle olesà, permetent que el sòlid talent femení llueixi en les representacions. Així doncs, des d'aquesta temporada, tres escenes en què tan sols hi actuaven personatges masculins, tindran intervencions femenines, aquestes són l'"Entrada a Jerusalem", els "Mercaders del temple" i l'"Hort de Getsemaní".

La Passió d'Olesa de Montserrat històricament s'ha caracteritzat per unadramatúrgia innovadora i adaptada al llenguatge teatral més contemporani, sense oblidar els seus orígens de gran obra de teatre, amb la participació de pràcticament un miler de persones. En aquesta línia, aquesta temporada s'ha treballat per aconseguir que els dos primers actes encara guanyin més dinamisme, i això ha fet que es millorin les transicions entre escenes i que, fins i tot, se n'hagi suprimit una a l'acte primer. D'aquesta manera s'abreuja la representació i s'aproxima a la durada d'una proposta teatral comercial.

Seguint amb el projecte iniciat en temporades anteriors, s'ha incrementat l'ús del "vídeo mapping", així el pròleg, l'"Escena dels tres" i l’”Ascensió” incorporen projeccions que interactuen amb els actors i els decorats de l'espectacle. L'objectiu de la introducció d'aquestes projeccions és, alhora, modernitzar l'espectacle i fer-lo més àgil.

Per obrir les portes a tots els públics, aquesta temporada també s'ha millorat el sistema de sobretítols, que a través de dues pantalles situades al damunt de la boca de l'escenari, permet seguir la representació en castellà i anglès.

La temporada 2016 de La Passió d'Olesa de Montserrat començarà el proper 6 de març i s'allargarà fins a l'u de maig, es realitzaran fins a 9 representacions en sessió de matí i tarda. Aquí estan detallades:

REPRESENTACIONS TEMPORADA 2016
Març: 6, 13 i 25 al matí; 19 a la tarda.
Abril: 3, 10 i 24 al matí; 16 a la tarda.
Maig: 1 al matí.

Horari matí: de 10:15 a 14h. 
Horari tarda: de 17:30 a 21:15h.

Podeu comprar les entrades a Ticketea.com i a Secretaria de La Passió. Més informació.

publicat per
http://www.lapassio.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...