12 de maig 2018

Propostes per aixoplugar-nos del maig

Propostes per aixoplugar-nos del maig  
Hola família!
Els espectacles del Centre de Titelles de Lleida - Premi Nacional de Cultura 2018 - són els protagonistes d'aquest mes de maig en què posem fi a la nostra programació de la temporada 2017-2018. Al juliol, però, us esperem pel GREC 2018. Festival de Barcelona. Consulta i compra les entrades pels espectacles programats dins del GREC al SAT! 
EL PETIT ELEFANT
Centre de Titelles de Lleida
12 i 13 de maig
A partir de 3 anys
 
Inspirat en un conte deRudyard KiplingEl petit elefant ens parla de la curiositat, l’afany de descoberta, les diferències, els sentiments i els temors. El petit elefant ho vol saber tot, com per exemple què menja el cocodril! Per això, carregat de valentia, s'endinsarà a la jungla per viure una profitosa i alhora perillosa descoberta. 
 
+ info | vídeo}
ENTRADES
Bescanvi abonament
XIM
Centre de Titelles de Lleida
19, 20 i 21 de maig
Cicle Remenuts 
De 2 a 5 anys
 
Xim és l'últim espectacle del Cicle Remenutsd'aquesta temporada. El petit ximpanzé ens explicarà la seva rutina diària per parlar dels hàbits quotidians dels més petits. Amb música en directe, seurem damunt l'escenari i podrem veure els titelles de ben aprop. 
 
+ info | vídeo}
ENTRADES
Bescanvi abonament
WABI-SABI
Cia. Mons Dansa
27 de maig
A partir de 3 anys

 
A través de la dansa, la interacció multimèdia, la màgia i l'humor dos divertits personatges ens descobriran les històries que s'amaguen dins dels papers que escriptors, artistes i poetes llencen a les escombraries.  Què hi trobem dins les boles de paper? I si juguem amb les històries inacabades i els hi donem una nova vida?
 
ENTRADES
Bescanvi abonament
EL GREC AL SAT!
LA PLAZA
Cia. El Conde de Torrefiel

5 i 6 de juliol
20.30h
 
Una innovadora companyia que trenca les barreres entre el text, la coreografia i les arts plàstiques debuta al Grec Festival de Barcelona amb un muntatge que parla de l’espai i del temps a partir de la idea d’una gran plaça.
 
LAIKA
Cia. Xirriquiteula Teatre

11 i 12 de juliol
18.30h
 
La primera gossa astronauta de la història inspira un espectacle per a tota la família que ens explica de manera molt visual un episodi fonamental en la història dels viatges a l’espai. A partir de 6 anys.

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...