26 de maig 2018

Tallers de l'Aula de Teatre : El senyor de les mosques




L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula júnior 17 a 25 anys A, dirigit per Ferran Farré, presenta la versió de Nigel Williams de la famosa novel·la de William Golding.

Un grup d’adolescents en ple viatge de final de curs pateix un accident que els porta a una illa perduda del Pacífic. Començarà llavors una lluita ferotge per la supervivència i l’obsessió per caçar a Baal Zebub, la bèstia. El repte de l’autogovern i els resultats d’extrema violència esdevindran l’incòmode però necessari mirall que els enfrontarà a ells mateixos, al seu propi oblit i a la decisió d'escollir quina societat volen construir en un futur.

Direcció: Ferran Farré
Intèrprets: Martí Verdeguer, Mireia Vázquez, Neus Sánchez, Héctor López, Júlia Lladó, Carla Cañete, Biel Badosa, Yuri Essmann, Imane Akandouch, Alba Barragan, Cèlia Lara, Aida Fernández i Aina Roselló.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 26 de maig de 2018
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura

Publicat per
El senyor de les mosques Damian Costa ©

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...