30 de maig 2018

La Mostra d’espectacles al carrer d’Olivella obre el teló el primer cap de setmana de juny




Els assistents podran veure un total de vuit espectacles que es podran veure pels diversos carrers del poble

Olivella es vesteix de festa el primer cap de setmana de juny per acollirà la novena edició de la Mostra d’espectacles al carrer amb un programa farcit d’actuacions teatrals. Els assistents podran veure un total de vuit espectacles que es podran veure pels diversos carrers del poble i tindran una durada d’entre 30 i 55 minuts cada actuació.

Donarà el tret de sortida la companyia Always Drinking Marching Band el dissabte 2 de juny a les 19h a la Plaça Major amb l’espectacle “El carrer és nostre”. A les 22h i 23h hi haurà una doble sessió en dos ubicacions diferents. Per una banda la Cia. Jam 2 actuarà a la Plaça de l’Esglèsia amb l’espectacle “El Mêtre i al mateix temps la companyia Mumusic Circus actuarà a l’Era del Can Martí amb “Merci Bien”.

Diumenge d’11h a 13h la companyia Guixot de 8 oferirà Jocs de carrer per les places del poble i a les 13h LePuant oferiran l’espectacle “Tot sol... i núvol” a la Plaça Major. A partir de les 19h tornaran els espectacles amb “Wet Floor” de Cris-is a la Plaça de l’Esglèsia que repetirà espectacle a les 20h al mateix lloc. També a les 19h i 20h la companyia Teatre Nu actuarà a l’Era de Cal Martí amb “Mrs. Brownie”. La Cia Borja Ytuquepintas tancarà la mostra amb l’espectacle “Somnis de sorra” a les 21:30h a la Plaça Major.

Durant els dos dies de La Mostra hi haurà servei de bar al Casal Cultural «La Sala» i el food truck Creperia La Parisina.

La regidora de cultura, Elena Castellanos, s’ha mostrat molt satisfeta per la programació amb espectacles de gran qualitat i ha volgut recordar que La Mostra no seria possible sense els voluntaris i voluntàries i patrocinadors.

Publicat per
eix diari

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...