27 de maig 2018

Tallers de l'Aula de Teatre : Lluny d'aquí




L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

Taller de final de curs a càrrec del grup Aula júnior 14 anys. Enric Domingo dirigeix aquesta adaptació de l’obra Lluny d’aquí, de Pere Anglas.

Arriba el moment en què ens plantegem marxar lluny d’aquí. És llavors quan la por comença a envair el cos i la ment. La decisió no és fàcil. Lluny d’aquí és un treball de creació intens i profund on s’han compartit experiències acompanyades de filòsofs clàssics i contemporanis que reflexionen sobre la naturalesa de la realitat.

Direcció: Enric Domingo.
Intèrprets: Pol Gómez, Júlia M. Gorzhowska, Anna López, Cristina Cano, Bernat Carnota, Jana Seras, Júlia Isern, Roser Sosa, Berta Aresté, Martina Martín, Carlos Magro, Ona Puy, Inés Peinado, Katia Gómez, Lluc Aymerich, Pere Ponce, Martina Larrea i Alexandre Zaynuldinova.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Publicat per
Lluny d'aquí Damian Costa ©
Diumenge 27 de maig de 2018
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...