04 de maig 2018

Vivaldi. La cigala i la formiga




Una versió per a titelles de la coneguda faula amenitzada amb música clàssica

Tothom coneix els valors de l’amistat, l’esforç i el saber compartir que es desprenen de la faula La cigala i la formiga. Doncs ara la companyia La Petita Brownie i Cia ens porta una adaptació per al món de les titelles i, a més, la inspiradora composició d'Antonio Vivaldi Les quatre estacions serveix de fil conductor i acosta els nens al meravellós món de la música clàssica.

Vivaldi. La cigala i la formiga, que es podrà veure a La Puntual, té com a protagonista la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui no li agrada gaire treballar. La seva amiga, la Miga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran la Gala i li faran veure que es pot combinar perfectament treballar i cantar.

La companyia La Petita Brownie i Cia neix de la fusió d’una artista amb una gran experiència en el públic infantil i les arts escèniques, especialment en el món dels titelles, i un tècnic multidisciplinari format en imatge en el medi audiovisual. La companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música i valors tan importants com l’amistat i el respecte a la diversitat.

Del 4 al 6 de maig

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...