11 de maig 2018

Aquesta setmana a Barcelona s'estrenen dos musicals de petit format! T'oferim un descompte especial per veure'ls!

T'agraden els musicals de petit format?
Aquesta setmana a Barcelona s'estrenen 'Aquests cinc anys' i 'Rèquiem for evita'. T'oferim un descompte especial per veure aquests musicals
REQUIEM FOR EVITA

Fins al 27 de maig podeu veure a La Seca Espai Brossa el musical Requiem for Evita, un homenatge a la música basat en la figura de la mítica Evita Perón, amb un paper protagonista que combinen Anna Moliner i Ivan Labanda.

L’espectacle, està escrit i dirigit per Jordi Prat i Coll, la direcció musical va a càrrec d' Andreu Gallen, la coreografia és d’Aixa Guerra i l'adaptació de les lletres és de David Pintó.

SOBRE L'ESPECTACLE:


Tres personatges humils es reuneixen setmanalment en uns baixos. Després de menjar una mica es preparen per celebrar una missa particular. Idolatren Eva Perón. Canten passatges de la seva vida. Veuen en ella la figura ideal per purgar les seves ànimes. I sense haver trepitjat mai Buenos Aires aquests tres pecadors cantaran Dont cry for me Argentina pel mateix motiu que tot cristià recita el pare nostre: per una qüestió de fe. La fe només busca en allò intangible una raó de ser. Qui som nosaltres per qüestionar-ho? Avui en dia, hi ha qui creu en Messi, qui en Obi-Wan Kenobi o qui en Michael Jackson. Així doncs: Requiem aeternum dona Evita.
T'oferim un descompte especial per comprar entrades a 12€ de dte per a totes de l'11 al 13 de maig.

Per beneficiar-te del descompte clica al botó de compra d'entrades i escriu el CODI PROMOCIONAL:
AQUESTSCINCANYS
Compra d'entrades a 12€
AQUESTS CINC ANYS

Marc Flynn i Anna Herebia protagonitzen al Maldà aquesta emotiva història sobre una relació de cinc anys explicada a través del temps: des de l'inici fins la separació.

SOBRE L'ESPECTACLE:

Jamie Wallenstein és un novel·lista amb un futur prometedor. Cathy Hiatt és una aspirant a actriu. Els dos personatges ens expliquen els fets de la seva relació a través de cançons solistes i monòlegs, però Jamie ho farà amb un ordre cronològic i Cathy des d'un altre diferent. Una història d'amor amb un emotiu i esperat retrobament.


L'obra està escrita per Jason Robert Brown (en Parade The Bridges of Madison County). El musical està dirigit per Marc Vilavella i Gustavo Llull amb un repartiment format per Anna Herèbia (Per sobre de totes les coses, i companyia Dei Furbi). L'escenografia va a càrrec de Jordi Bulbena i el moviment coreogràfic de Tatiana Monells (ChicagoLimbo, Cirque du Soleil). 
T'oferim un descompte especial per comprar entrades per només 12,04€ per les funcions del 10, 11, 12, 13 i 15 de maig.

Per beneficiar-te del descompte clica al botó de compra d'entrades i escriu el CODI PROMOCIONAL:
BUTLLETI5ANYS
Compra d'entrades des de 12€

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...