11 de maig 2018

El mataroní Marc Flynn protagonitza ‘Aquests cinc anys’ juntament amb Anna Herebia




Es tracta d’un musical dirigit per Marc Vilavella que es podrà veure al Teatre Maldà fins al 27 de maig

Marc Flynn ja és un actor de musicals reputat

Aquesta setmana s’ha estrenat al Teatre Maldà un muntatge de teatre Musical protagonitzat per dos joves actors: en Marc Flynn i l’Anna Herebia. Es podrà veure de dimecres a diumenges fins al dia 27 de maig. Es tracta d’una producció d’Origen Produccions i dirigida per Marc Vilavella que mostra la història d’una relació de cinc anys entre en Jamie Wallenstein i Cathy Hiatt. Ell és un novel·lista amb un futur prometedor i ella una aspirant a actriu. En el musical es pot descobrir tota la seva història amorosa: es coneixen, s’enamoren, conviuen, es casen, es distancien i, finalment, se separen.

Una narrativa sorprenent
Es tracta d’una obra escrita per Jason Robert Brown guanyadora d’un Tony, la qual es caracteritza per una narrativa especial i sorprenent: mentre que en Jamie explica la història de la relació en ordre cronològic, la Catie ho fa a la inversa. L’adaptació al català és de Daniel Anglès i Joan Vázquez i, per a la posada en escena,  compten amb quatre músics: Gustavo Llull, Gerard Alonso, Anna Follia i Laura Marín.

Publicat per
Laia Mulà

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...