29 de maig 2018

El director del Grec presenta el Festival del 2018




Cesc Casadesús ho farà en un acte públic al Palau de la Virreina el dimarts 29 de maig.

Per si hi ha algú que llegeixi aquestes línies que no ho sàpiga, comencem per explicar que el Grec Festival de Barcelona és la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ, i que té lloc des de fa quatre dècades cada mes de juliol. És promogut per l'Ajuntament de Barcelona i implica un gran nombre d'empresaris i promotors privats de la ciutat. Precisament perquè la programació de cada edició és tan àmplia i variada, el proper 29 de maig el director del Festival, Cesc Casadesús, oferirà una xerrada oberta a tothom en què explicarà el mar de propostes per a aquest estiu, i així podreu començar a pensar quins espectacles no us voldreu perdre.

Serà al Palau de la Virreina a partir de les 18.30 h, i una de les qüestions que també comentarà Casadesús seran els itineraris que ha preparat el festival: des d'aquells que conviden a esdevenir viatgers de la ruta de la seda fins als pensats per explorar nous sabors o per als caçadors de bones estones. Itineraris tots ells per satisfer la curiositat dels espectadors.

D'altra banda, si voleu aconseguir el programa d'enguany en paper, sapigueu que el trobareu encartat amb la revista Time Out, que es distribueix gratuïtament, del proper 23 de maig. També en podreu trobar exemplars al Palau de la Virreina i a les biblioteques i museus de Barcelona, entre altres llocs.

L'estiu s'acosta, i això és sinònim de festivals. I a Barcelona, de Grec!

Dimarts, 29 maig 2018
Horaris
18.30 h

Palau de la Virreina
Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...