26 de maig 2018

Tallers de l'Aula de Teatre : Els tres mosqueters




L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

Aquest és el taller de final de curs del grup Aula júnior 10 i 11 anys. Jèssica Pérez dirigeix una adaptació lliure de la novel·la d’Alexandre Dumas.

D’Artagnan, un jove gascó que marxa a París amb el desig de ser mosqueter farà gran amistat amb Porthos, Aramis i Athos i lluitarà contra el pla malèvol del cardenal Richelieu portat a terme pel capità Rocheford i els seus soldats, l’espia Milady i la dama Estefania.
Els mosqueters viuran una gran aventura al castell del rei Lluís on coneixeran personatges tan diferents com el divertit Leonci o el curiós duc de Buckingham. En aquesta missió per resguardar l’honor de la reina Anna, serà Constance qui es guanyarà el cor de D’Artagnan i el de tota la cort per la seva valentia. Benvinguts a París!

Direcció: Jèssica Pérez.
Intèrprets: Hugo Hernández, Nil Sorribas, Nil Duran, Alfonso Trabal, Oscar Cabot, Blai Guardiola, Elba Vidal, Martí Navarro, Pere Guillem, Biel Puigventós, Aleix Lopera, Adrià Puigventós, Bruno Herraiz, Jaume Ribot, Norma Pujol, Lucía Justícia i Èlia Spà.
Música i arranjaments: Ruben Bes
Dansa: Marta Dalmau

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin en aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 26 de maig de 2018
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació que podeu recollir a Cultura

Publicat per
Els tres mosqueters Damian Costa ©

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...