22 de maig 2018

Ja arriba la 4a edició del PÍNDOLES - FESTIVAL DE MICROTEATRE FORA DEL TEATRE carregada de novetats, la primera de les quals és el nou emplaçament al Castell de Montjuïc de Barcelona!





La programació ve plena d'excel·lents propostes per tornar a sorprendre-us i fer del Festival una experiència única.  Drama, comèdia, thriller, espectacles d’objectes, circ, performance… Propostes per a tots els gustos amb un denominador comú: la qualitat. Consulta tota la programació: http://www.pindoles.com/edicio-2018/

Les entrades anticipades ja estan a la venda! Aprofita que són més econòmiques i abans no s'esgotin!
Enllaç de compra directa: https://www.ticketea.com/organizers/festivalpindoles/

I per ser un conegut/da d'altres edicions volem convidar-te en exclusiva el proper dimarts dia 22 de maig a les 20:00h (obertura portes a les 19:45) a la Sala Badabadoc (C/ Quevedo, 36, 08012 Barcelona), a la festa de presentació del Píndoles on, a més, hi haurà un espectacle sorpresa, que no es podrà veure cap més dia del Festival.
Aquesta invitació està limitada a l'aforament de la sala i serà vàlida per a dues persones. Preguem confirmació en aquest mateix mail.

T'esperem els dies 8, 9 i 10 de juny al Píndoles a la que serà, de ben segur, la Gran Festa del Microteatre Català!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...