dijous, 10 de maig de 2018

El conte de Barbablava, en versió musical
El Teatre Gaudí estrena una nova producció de la companyia Pupipia Produccions, amb música original de Jesús Horcajo, sobre el conte de Perrault

El conte de Barbablava és un dels més famosos del francès Charles Perrault, i un d’aquells que, quan som petits, sempre ens expliquen per esgarrifar-nos una mica. És la història d’una dona jove que es casa amb l’atractiu i poderós Barbablava, que té un castell, i en la nit de noces diu a la seva muller que pot visitar qualsevol lloc del castell, menys una habitació molt particular que ha de romandre sempre tancada. A ella la curiositat la guanya, obre la porta prohibida i descobreix els caps de les mullers anteriors de Barbablava. El final us el podeu imaginar. La història està inspirada en uns fets reals de la França del Renaixement, a partir d’un personatge històric, Gilles de Rais, una mena d’assassí en sèrie de fa molts segles. La història encara és actual i gela la sang, i també ha estat la base per a una nova peça de teatre musical que es va estrenar al Teatre Gaudí aquest 26 d’abril, de la mà de la companyia Pupipia Produccions, i amb música original de Jesús Horcajo.

La dramatúrgia va a càrrec d’Estanis Aboal, ajudat per Joan Gil i Aida González, i amb un repartiment liderat per Albert López Vivancos, Mar Fernández i el mateix Estanis Aboal. El conjunt musical serà petit, amb piano, violí i violoncel per acompanyar les veus, però estem segurs que la música us captivarà tant com la història.

Si vols gaudir d’aquest nou musical en català, trobaràs més informació al web del Teatre Gaudí
Del 26 abril 2018 al 13 maig 2018

Publicat per

Total de visualitzacions de pàgina: