17 de febrer 2017

Al febrer dos espectacles nous! "La Peggy Pickit veu la cara de Deú" i "Vremya Musei"


TEATRELA PEGGY PICKIT VEU LA CARA DE DÉUDe dc a dg a les 20.30h. Del 15/02 al 05/03.
Roland Schimmelpfennig i Moisès Maicas La Peggy Pickit veu la cara de Déu dues parelles d’amics es retroben al cap d’uns anys. El temps i la distància han fet la seva feina i han obert un abisme entre els personatges. Cada parella enveja l’altra: els uns la felicitat conjugal del matrimoni dels primers, els altres els sis anys d’aventura africana dels segons. Una follia embriagadora segresta els personatges. Isolats, s’obsedeixen en la seva visió occidental del món. Una reflexió lúdica, irònica i càustica sobre l’enveja i el sentiment de culpabilitat del món occidental.
TEATRE DE GESTVREMYA MUSEIDe dv a dg a les 18h. Del 17/02 al 05/03.
Cia. Voltäla l A la capital d’un gran estat hi ha un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància. Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigilants esperen, cada dia, expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.
PROMOCIÓ BUTLLETÍ!
La Peggy Pickit veu la cara de Déu: Entrades exclusives a 12€ vàlides pels dies 16 i 17 de febrer. 
Vremya Musei: Entrades exclusives a 12€ vàlides pels dies 18 i 19 de febrer.
publicat per
https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15a23f813f03046e

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...