25 de febrer 2017

Ballem amb els núvols i convertim-nos en fulles

Ballem amb els núvols i convertim-nos en fulles :-)
Dansa familiar participativa
 
Hola famílies! A punt pel Carnestoltes? Si els petits encara tenen ganes de ballar, diumenge us proposem un bonic espectacle de dansa familiar participativa: 
 

LaLolaBalla
Cia. La Mandarina

A partir de 2 anys

26 de febrer
Dg. 12h i 17.30h

{dansa familiar l  60 minuts}
Entrada a 9,5€
Fes clic per veure el vídeo promocional de l'espectacle!
La Lola és un personatge virtual que proposa als més petits un viatge pel seu dia a dia tot convidant-los a ballar. Esteu a punt? Doncs veniu i balleu!

Els nens i nenes se senten protagonistes, se senten ballarins de l’espectacle i estimulen les seves inquietuds artístiques.

Poden participar a ballar damunt l'escenari fins a trenta nens i nenes de 4 a 9 anys. Per a poder participar cal inscriure's al vestíbul del teatre abans de la funció. Us demanem, doncs, venir una estoneta abans!
COMPRAR ENTRADA
BESCANVIAR ABONAMENT
Dansa contemporània d'arrel flamenca
El 24 i 25 de febrer la ballarina i coreògrafa Sara Cano presenta A Palo Seco un espectacle on l'artista ens ensenya el seu procés de recerca d’un llenguatge propi, concebut entre allò visceral del ball espanyol i allò conceptual de la dansa contemporània. [+ info]
COMPRAR ENTRADA

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...