dilluns, 20 de febrer de 2017

L’adaptació teatral de ‘Dirty Dancing’ arriba al Teatre TívoliUn musical per reviure el gran èxit cinematogràfic dels anys 80.

Dirigida pel cineasta i coreògraf Emile Ardolino, la pel·lícula estatunidenca Dirty Dancing, estrenada el 1987, va ser una de les majors supervendes de la dècada. La història d’amor entre l’adolescent Baby i el professor de ball Johnny, interpretats per Jennifer Grey i Patrick Swayze, ambientada en l’estiu del 1963, va deixar imatges i cançons icòniques en la història del cinema. Aquest febrer n’arriba al Teatre Tívoli de Barcelona l’adaptació teatral, després de l’aclaparador èxit per escenaris de tot el món i en el marc d’una gira per l’Estat espanyol iniciada el passat desembre a Madrid.

La versió escènica de Dirty Dancing, dirigida per l’italià Federico Ballone i produïda per la promotora LetsGo Company, compta amb un repartiment de 13 actors, entre ells Christian Sánchez i Amanda Digón en els papers protagonistes, 10 ballarins i quatre músics, per recrear en directe l’atmosfera sensual i el ritme encomanadís de la pel·lícula original. Són dues hores de diàlegs romàntics i balls sense aturador, en dos actes en què sonen més de quaranta cançons, ja siguin clàssics dels seixanta com Be My Baby, Cry to Me o Do You Love Me, o els èxits escrits expressament per al film, com Hungry Eyes o (I’ve Had) The Time of my Life.

Més informació als webs de Dirty Dancing i el Teatre Tívoli.
Data de publicació: Dimecres, 08 Febrer 2017
Data inici
Dijous, 9 Febrer 2017
Data fi
Diumenge, 12 Març 2017
Horaris
Dimarts, dimecres i dijous, a les 20.30 h.
Divendres i dissabtes, a les 18.30 h i les 22.30 h.
Diumenges, a les 18 h i les 21 h (excepte el 12 de febrer, en què les funcions seran a les 12 h i les 18 h)
Teatre Tívoli
Informació
18 – 58 €

Publicat per


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: