15 de febrer 2017

Filosofia i humor a parts iguals!

TANTA-
RANTANA 
FILOSOFIA A MANSALVA!

La filosofia la podem veure i trobar de moltes maneres. No sempre ha d'estar renyida a obres feixugues i dramàtiques. Diuen que amb l'humor tot entra millor, no?
Al #tanta us proposem tres obres que us faran pensar, reflexionar i riure a parts iguals.


#filosofiaicomedia #marsjoan #volaploma #laparadoxadeprotàgores
PREUS ESPECIALS
MARS JOAN!
Agafaries un bitllet sense tornada direcció als teus somnis? Què faries si els plans de la teva parella l’allunyen de tu? Ets allà on volies ser? Entendries per què algú vol canviar de planeta? El Joan vol agafar el bitllet a Mart, encara que li costi passar per un reality show, i a ell i als del seu voltant els hi tocarà preguntar-s’ho tot.

Les entrades estan volant... afanyeu-vos!

MARS JOAN es podrà veure
de l’1 al 26 de febrer
 a la sala Baixos22
del Tantarantana
 
#semprehiha1primer | #MarsJoan | #nosóccapbitxo | #tanta
LA PARADOXA DE PROTÀGORES
És una comèdia situada en dos contexts simultanis: el segle V aC. i el present. En ella, el filòsof grec Protàgores d'Abdera, desconegut pel públic en general, intenta demostrar als espectadors la seva transcendència filosòfica i retòrica mitjançant un rellevant fet històric succeït vers l'any 449 aC. Per tal d'aconseguir els seus propòsits, el mestre Protàgores utilitzarà les eines que, en el seu dia li van servir per fer-se un nom dins l'elit grega: l'oratòria, l'abús de raó, el carisma i la seva determinació a l'hora de fer i desfer a voluntat. Creador de termes tan universals com el relativisme i el cinisme, el filòsof grec imparteix una lliçó magistral de manipulació i domini de la situació en tot moment. O gairebé.La paradoxa de Protàgores

LA PARADOXA DE PROTÀGORES es podrà veure
del 10 al 19 de febrer
a la sala Atic22
del Tantarantana
 
#lapadoxadeprotágores 
VOLAPLOMA

De vegades, les persones som capaços de tancar a qui estimem en una gàbia, perquè no s'escapi i es quedi al nostre costat. Vola ploma és un conte sobre la llibertat i el respecte a la veritable natura dels éssers vius. Li volem donar al nostre protagonista la possibilitat de viure el seu somni i als espectadors l'oportunitat de acompanyar-lo en el seu vol.
Premi al millor espectacle de teatre de titelles al Festival Internacional de Titelles de Tolosa TITIRIJAI 2015.

VOLAPLOMA es podrà veure
del 4 al 26 de febrer
a la sala Baixos22 (Familiar)
del Tantarantana
 
#volaploma #periferiateatro #titelles

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...