06 de febrer 2017

Butlletí E-CULTURA nr.23: Un Carnaboi austral, els Premis Max i el teatre a SB, novetats a Biblioteques i subvencions i art urbà!

img-1-left.jpgimg-1-right.jpg
img-3.jpglogo.jpgimg-4.jpg
img-2-left.jpgimg-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
2 febrer 2017
facebook-1.gifyoutube-1.gif
destacat.jpg
Un Carnestoltes de talons quilomètrics!
S’apropa la Quaresma, però abans cal acomiadar el període previ de permissivitat, rituals pagans i festa… I és que torna la rauxa i la disbauxa del Carnestoltes als carrers de Sant Boi!
I a ciutat i als districtes no faltarà més d’una activitat relacionada amb aquests dies de festa. I tampoc el Carnaboi, l’acte principal, amb la Rua del rei Carnestoltes i la llarga i boja comitiva que l’acompanya, una comitiva que es preveu quilomètrica, amb més d’una trentena de grups ciutadans, entitats, col·lectius que a hores d’ara preparen xarangues, disfresses, escenografia, percussió i altres sorpreses...
Més info...
noticia1.jpg
‘Teatres en xarxa’ precandidats als Premis Max de teatre!
Acabem de rebre una gran notícia… Coneixeu els Premios Max de las Artes Escénicas a nivell de l’Estat? Doncs ‘Teatres en Xarxa’ de la qual en fa part Sant Boi està a la llista preliminar de 2 candidatures d’aquesta 20a. edició!

Més info...
noticia2.jpg
Art urbà a l’Escola Barrufet i el programa Artichoke SB
Aquesta setmana s’inicia la rehabilitació de la façana d’una de les escoles amb més història de Sant Boi, l’Escola Barrufet, una escola que ja en el seu ADN els ensenyaments artístics i humanistes hi són molt presents.
Aquesta circumstància ha permès que es podés oferir la col.laboració d’un programa artístic impulsat des del Departament de Cultura, el programa Artichoke SB.
Més info...
noticia3.jpg
Els nadons, nous espectadors de teatre a Sant Boi!
Sabem que una de les tendències dels últims anys ha estat apostar per la creació de nous públics, però sobretot pel públic més exigent, aquell que si posa atenció en tots els seus sentits, és un veritable triomf… Estem parlant dels nadons i la primera infància!
Els espectacles dirigits a aquests espectadors tan exigents busquen el gaudi de la música, el teatre i les arts entre nadons i intèrprets, amb pares, mares, germans, avis o amics, esdevenint una gran experiència d’intercanvi i complicitat on descobrir les arts en viu com a moments únics.
Més info...
noticia4.jpg
Novetats a les subvencions municipals
Aquest any les subvencions que lliuren les administracions i altres organismes presenten algunes modificacions, resultat de l’aplicació de noves normatives com la Llei de Transparència  i la Llei de Procediment Administratiu Comú .
A Sant Boi el termini de lliurament de la documentació de les subvencions adreçades a entitats i projectes va acabar ahir. Les novetats que s’han aplicat han estat les que resumim a continuació:

Més info...
noticia5.jpg
Noves activitats a les Biblioteques de Sant Boi
Aquests/es lectores/s i bibliotecaris/es no paren!
Des de principis d’any, les Biblioteques de Sant Boi han presentat dues activitats noves que ajudaran en l’objectiu principal d’aquests centres, i és el foment de la lectura dins i fora de l’entorn estrictament lector:
Laboratoris de lectura portàtils. Adreçats a famílies amb fills de 4 a 9 anys. Són tallers per descobrir el plaer de la lectura en família i gaudir del moment de complicitat que es genera entre el pare i el fill per mitjà d’un llibre. Proposen llibres importants i no sempre coneguts com els agrada dir, però que poden ser claus en el bagatge cultural i literari dels infants.
Més info...
 
logoculturati.gifDepartament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gifyoutube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...