06 de febrer 2017

PREUS MARCIANOS PER FEBRER!

TANTA-
RANTANA 
ÚLTIMS DIES DE PREUS MARCIANOS!

Us presentem la programació del mes de febrer que ens espera a les nostres dues sales. T'ho perdràs?

Dara fa una apologia als valents, aquells #primers en fer alguna cosa. Ser el primer al #tanta també té recompensa en forma de preus d'anticipada.
Preu especial ANTICIPADA (FINS EL DIJOUS 2)


PREU ANTICIPADA MARS JOAN
ESTRENA!
Agafaries un bitllet sense tornada direcció als teus somnis? Què faries si els plans de la teva parella l’allunyen de tu? Ets allà on volies ser? Entendries per què algú vol canviar de planeta? El Joan vol agafar el bitllet a Mart, encara que li costi passar per un reality show, i a ell i als del seu voltant els hi tocarà preguntar-s’ho tot. 

Mars Joan és una comèdia inspirada en un projecte real: Mars One. Un projecte internacional privat, de l'holandès Bas Lansdorp, que té per objectiu començar la colonització del planeta Mart a l'any 2026. Per dur-ho a terme, va obrir una convocatòria a tot el món per anar enviant 4 aspirants (2 homes i 2 dones) cada 2 anys, fins arribar a crear una colònia de 24 humans. Més de 200.000 persones shi van inscriure, i després de vàries fases eliminatòries, queden els últims 100 candidats entre el què hi ha el català Àngel Jané (convidat a la roda de premsa juntament amb la també inscrita Núria Tapias). Per finançar el projecte, Mars One en retransmetrà vàries etapes a través d'un reality show mundial.

Dara, amb només dos anys i mig, es consolida com una de les companyies teatrals més productives de Catalunya. Renova el seu segon espectacle de llarga durada, Mars Joan, mentre engega màquines pel seu cinquè, que estrenarà el mes d’agost dins del Cicló 2017 del Tantarantana. Actualment, també té en cartell la seva primera comèdia, iMe, al Pequeño Teatro Gran Vía, celebrant així la seva tercera temporada a Madrid.
MARS JOAN és podrà veure
de l’1 al 26 de febrer
 a la sala Baixos22
del Tantarantana

#semprehiha1primer | #MarsJoan | #nosóccapbitxo | #tanta
Copyright © 2017 Teatre Tantarantana, All rights reserved.


Our mailing address is:

Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
BarcelonaCT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...