15 de febrer 2017

La Passió de Vilalba dels Arcs



Vilalba dels Arcs ja es prepara per celebrar la 22a edició de La Passió. Declarada Patrimoni Festiu de Catalunya i Festa d’Interès Comarcal de la Terra Alta, la Passió de Vilalba tornarà a apropar als espectadors a la realitat social i cultural que viu Jesucrist els darrers dies de la seva vida, amb el tret característiques que les representacions es realitzen pels carrers i places del nucli històric de la població. El cartell de la 22a edició mostra per primera vegada el sant sopar sota l’eslògan “Si ens conforméssim amb el necessari en tindríem prou per a tots”. L’actor i membre del Patronat de la Passió de Vilalba, Marc Sampé, ha destacat la vessant solidària d’aquesta nova edició.

L’alcaldessa de Vilalba dels Arcs, Maria Teresa Mariné, va destacar la implicació any rere any de tot el poble en La Passió però també el fet que la iniciativa va més enllà de la representació de l’obra. En aquest sentit, Mariné va afirmar que La Passió és la major promoció turística de Vilalba dels Arcs.

Les representacions de La Passió de Vilalba dels Arcs tindran lloc el Dijous Sant a la nit, i Dissabte Sant a la tarda. El mateix dissabte també tindrà lloc un dels actes més destacats de la programació de La Passió, l’obertura de les àmfores del vi de La Passió que s’elabora des de fa deu anys amb el sistemes que utilitzaven els romans. També es repeteix l’experiència encetada fa dos anys passat amb l’elaboració de l’oli de La Passió.


En la clausura de l’acte de presentació del cartell i la programació de la 22a Passió de Vilalba dels Arcs és va encendre la foguera de Sant Sebastià a càrrec del grup de diables Foc i Flama d’Horta de Sant Joan i es va fer un concert acústic amb Brauli&Benji maridat amb Vi de la Passió.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...