15 de febrer 2017

Al març no ens oblidem de recordar a la Taula de l'Espectador

ACTIVITATS TAULA DE L'ESPECTADOR MARÇ
ABANS QUE ARRIBI L'ALEMANY
Del 8 de març al 2 d'abril de 2017
ABANS QUE ARRIBI L'ALEMANY
Del 8 de març al 2 d'abril de 2017
Júlia, una dona d’una seixantena d’anys, acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d’Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família i coneguts, la conduiran, després del terrabastall emocional que suposa una notícia com aquesta, a prendre una sèrie de decisions imprescindibles per tal de viure plenament el temps de consciència que li resti.
ACTIVITATS
Divendres 10 de març.
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
En acabar la representació col·loqui amb la companyia.
PROTESTA
Del 9 de març al 2 d'abril de 2017
Escrita un any després de Carta 77, abans que Havel fos empresonat, el text ens presenta la conversa entre Vanek i Stanek, un antic amic escriptor, que ha assimilat el règim polític totalitari i té una bona posició en el món de la cultura. Després d'una bona dosi d'hipocresia, Stanek revela a Vanek l'objectiu real pel qual l'ha convidat: el favor que necessita d'un "dissident de professió" acostumat a comprometre's. La resposta de Vanek farà que Stanek es trobi atrapat entre el benefici personal i la mala consciència.
Aquesta obra va ser prohibida pels governs stalinistes i es va convertir en un autèntic objecte de culte clandestí entre els cercles de la cultura txeca dels últims trenta anys. Constitueix un testimoni únic de la crisi de l'home immers en un sistema basat en l'atropellament de les llibertats.
ACTIVITATS
Divendres 15 de març.
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
En acabar la representació, col·loqui amb la companyia, i l'equip de "Vernissatge" també de Václav Havel, que va fer temporada a El Maldà i com a convidat especial Xavier Trias.
I A MÉS... PARLEM AMB JOSEP MARIA RIBAUDÍ
15 de març a les 18:30h
Apassionat del teatre, Josep Maria Ribaudí escriu i recomana sobre teatre a Teatre Barcelona i al seu blog. Et convidem a passar una tarda amb ell i parlar sobre la nostra programació i sobre la programació teatral barcelonina. Si t’animes a compartir una estona teatral amb nosaltres escriu-nos a taulaespectador@gmail.com.
Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com.
En el mateix email també pots fer la reserva de la teva entrada per al dia que vulguis venir a veure l’obra. Recorda que per ser membre de la Taula de l’Espectador tens un 30% de descompte per les funcions de divendres, dissabte i diumenge i que dimecres i dijous el preu és de 10€ a la Sala Fregoli i de 12€ a la Sala Brossa.

Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.
MÉS INFORMACIÓ
Comparteix totes les teves opinions a les nostres xarxes socials sobre aquestes activitats amb el HT
#EspectadorBrossa 

LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...